POIESZ Jeugd Sponsor Actie


Steun Volleybalclub Hardegarijp

Als vereniging mogen wij dit jaar weer meedoen met de Jeugd Sponsor Actie 2017 van de
Poiesz Supermarkten.
De actie loopt van 6 februari t/m 2 april 2017.

Bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt,
maar er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen. Wekelijks staan in de Poiesz voordeelfolder speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen waar klanten van Poiesz van kunnen profiteren. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven én de klanten profiteren van euro’s voordeel.

Door deze jeugdsponsormunten in de koker van Volleybalclub Hardegarijp
te doen sponsort u de jeugdleden van onze club.
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Volleybalclub Hardegarijp hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Volleybalclub Hardegarijp is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Hardegarijp.

Op zaterdag 26 februari hopen wij u bovendien persoonlijk te ontmoeten!
Onze jeugd gaat dan bij de Poiesz in Hardegarijp helpen met de verkoop van een Super Jeugd Sponsor Aanbieding/Speciale bakkerijaanbieding, waarmee we extra jeugdsponsormunten binnen kunnen halen. Helpt u mee om zoveel mogelijk jeugdsponsormunten te sparen? Hoe meer munten er verzameld worden, hoe hoger het sponsorbedrag is dat we verdienen!

Met uw hulp maken we deze actie tot een succes.

Dit jaar is er een nieuw Jeugd Sponsor Munt met een GROENE rand.

Let op: lever geen oude actiemunten van Poiesz in. Deze zijn ongeldig, en kunnen Volleybalclub Hardegarijp uitsluiten van deelname aan de actie.

Klik hier om naar de actie op de Poiesz Facebookpagina te gaan.