VCH CV3 (niv4) 17-01-15 Leeuwarden

CMV3-1De meiden van CV3: “Yes Yes Yes…we doen ons best! “
In sporthal ‘t Kalverdijkje in Leeuwarden was op zaterdag 17 januari de eerste opslag weer van het nieuwe jaar !
De meiden kregen bij hun laatste toernooi te horen dat ze waren gepromoveerd van nivo 3 naar nivo 4!!!
Dus weer een stapje dichterbij naar de “uiteindelijke” volleybal spelregels!!!

De coach nam van te voren nog even de tijd om met jullie nog even de spelregels door te nemen en keken even bij een ander team hoe het spel werd gespeeld… Geconcentreerde koppies van de meiden waren gericht op de spelers en bal! Nou ondanks dat de meiden maar 3 keer hebben kunnen trainen zag het er wel zo leuk uit ! Toetsen/vangen/aangooien en dan als laatste stap, de bal weer over het net zien te krijgen….phoe phoe… best moeilijk hoor!!! Het zag er geweldig uit !!! Spannend… en een leuk samenspel als het jullie lukte…en de punten score ging zo snel….
Het leuke van dit nivo is dat jullie met z’n vieren in het veld bleven staan en dat er, als jullie draaiden, werd gewisseld. Dus zo is iedereen echt in het spel betrokken ! Echt als team stonden jullie de gehele wedstrijd in het veld !!! En voor de supporters was het in het begin ook even wennen maar zo leuk om te zien… We zijn trots op jullie!!!
Ik geloof dat iedereen de manier hoe het spel nu gespeeld wordt er leuk vond…. De ogen van de meiden konden zich niet echt weerhouden van de hoge uitslagen die op het score bord werd weergegeven!!! En mede daardoor hadden we 3 wedstrijden verloren waarvan 1 echt net niet gehaald… en de allereerste wedstrijd meteen gewonnen!
Meiden het komt allemaal goed! Het was erg leuk om te zien en kijk alweer uit naar de volgende wedstrijden! Succes met de trainingen!
Ook even een pluim voor de coach die altijd na elke wedstrijd even het team bij elkaar haalt om even een kleine nabespreking te doen! SUPER!!! Ziet er prof uit!
Een trotse supporter!

De standen waren als volgt:

1 Wytgaard – VCH 17 – 32 ….ging echt super !!!
2 VCH – VC058 12 – 37 …dit had niet echt gehoeven…
maar volgende keer beter …
3 Dosko/Acta – VCH 27 – 26 oh, oh … wat was dit spannend !!!!
4 VCH – Volleywille 10 – 39 volgende keer beter!
Wat Volleywille kan dat kunnen jullie ook !!!