verslag CMV niv.5

Beste volleyballers en supporters!

Allereerst de allerbeste & sportieve wensen voor het komend jaar!

Dit geeft meteen een mooie gelegenheid om een stukje te schrijven over het laatste toernooi in december en de nieuwe volleybal shirts voor de jeugd van CMV niveau 5

Het Toernooi… Op zaterdag 16 december was het eindelijk weer zover dat we op “eigen sporthal -bodem” mochten spelen in de Hege fiif… Het was tevens het laatste toernooi van de eerste helft van het seizoen.
Beide teams, CV1 als CV2, konden dit toernooi 
“dagwinnaar” worden. 

Een klein wedstrijd verslagje over team CV-1 was dat er duidelijk vooruitgang werd geboekt in het overspelen van de bal waarbij als er drie keer werd overgespeeld en dat de bal over het net kwam bij de tegenstander er een extra punt gescoord kon worden.

Ook de opslagen mochten er wezen….Wauw Donna ! Wat een power in de bal ! Soms iets te hard maar werkelijk waar… ze leken af en toe wel kanonslagen!… Misschien kwam het ook mede door jouw Pake die ook heel erg zijn best deed om het team te supporten… En Eva had ook zulke mooie opslagen !!! Niet normaal ! Leek soms heel nonchalant maar ondertussen… wat een tactiek ! Gewoon met regelmaat 3 punten scoren achter elkaar !!! “Appeltje-eitje J”.   Amber en Judith die steeds meer de feeling voor het blokken bij het net gaan beproeven. Dit geeft vaak toch enige afleiding en verwarring bij de tegenstander….! Super pro om te zien ! Ook een onverwachte smash van Judith !!! Gelukkig was Ben er ook met heel zijn hart en ziel , want die weet vaak ook de moeilijke ballen weer te redden ! Vliegt, duikt, rent….Super mooi om te zien hoe hij de ballen weer de lucht in krijgt !

Al met al het was een leuk, mooi, soms heel spannend toernooi wat resulteerde voor hen dat ze “dagwinnaar” waren geworden ! Eindelijk na zo veel jaren een beloning, in de vorm van een medaille, voor hun kwaliteiten en team spirit ! Echt super leuk om te zien hoe ze langzaam groeien naar het “grote” mensen volleybal ! En die blije koppies ! Ik hoop dan ook echt dat jullie dit vol blijven houden! Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in en heb dan ook onwijs veel zin om jullie te mogen gaan coachen het resterende seizoen !!!  Kanjers we gaan ervoor !!!                                                              ….Yel…Yel..Yel… nouwwww ….VC Hardegarijp die kunnen het echt wel !!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe shirts:  CMV niveau 5 teams CV-1 & CV-2  hebben allemaal begin november 2017 een nieuw volleybal shirt mogen ontvangen. Deze kosten zijn geheel gesponsord aan de volleybal club door Montage Bedrijf Wouters, Hardegarijp. Hierdoor blijven de shirts eigendom van de vereniging en zijn er ook geen bijkomende  kosten voor de ouders.  Er is gekozen voor maat “S” zodat er niet binnen 1 of 2 jaar opnieuw een bestelling gedaan moet worden (uitzondering daar gelaten).  Dit betekend dat de shirts voor de een wat meer past dan voor de ander.

Ik heb vernomen dat het draagconform als positief werd ervaren. En vind het zelf erg mooi staan dat de teams dezelfde shirts dragen….Echt professioneel !

 

 

 

 

 

Mocht je enig interesse hebben welke activiteit Montage Bedrijf Wouters uitvoert dan nodig ik je graag uit om even een kijkje te nemen op onze website: www.montagebedrijfwouters.nl

 

 

Namens onze allen nogmaals een plezierig, gezond en sportief  2018 !!!

Peter & Irwin, Lenny & Amber Wouters