Wedstrijdverslag CMV niv 3 5-10-13

CMV3-1De meiden van CMV niv 3

Om half 9 verzamelden we ons, om samen naar de sporthal in Grou te rijden. Wat waren de meiden opgetogen!!! Wel geslapen/half geslapen.
Het was ook zo spannend zo’n eerste toernooi … Met hun nieuwe shirts , die overigens lekker ruim zaten, begonnen ze om half 10 met hun allereerste wedstrijd ooit tegen VC058. Nou wat een spannende wedstrijd was dat, zeg!
Ze gingen leuk gelijk op maar hadden helaas met 1 punt verloren. Daarna stond Grouw ‘64 op de lijst, wat een opslag van de meiden! Super !!!
Maar ook helaas verloren met 8-3. Daarna gingen we er tegenaan tegen Dosko. Na heel leuk te hebben gespeeld en waarbij de opslag van het team steeds beter werd, en de pogingen die werden ondernomen om de bal te vangen ook , mocht het ze helaas niet lukken om te winnen … Het werd 8-2 voor Dosko. De laatste wedstrijd was tegen Volleywille, de vermoeidheid nam een beetje toe maar de meiden hadden ook zo hun best gedaan maar ze verloren helaas met 9-2.

Ondanks het verlies van de wedstrijd hebben we toch heel wat gewonnen. Het team heeft hun eerste toernooi met veel plezier gespeeld. Het was erg leuk om de meiden zo te zien volleyballen !!!. Het ging steeds beter…
… dus op naar 2 November in Leeuwarden !!!

Meiden alvast heel veel succes !

Een trotse supporter

Irwin Wouters
(moeder van Amber)

CMV3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.