web analytics

welkom bij Volleybalclub Hardegarijp

Welkom op de website van Volleybalclub Hardegarijp.

De vereniging bestaat op dit moment uit 2 heren,
3 dames en 3 jeugdteams. Verder is er binnen de vereniging ook een grote groep recreanten actief.

De teams komen uit in diverse competities binnen de Nevobo en de OVK.

De trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in Sporthal De Hege Fiif te Hardegarijp.

Op deze website vindt u nieuwsberichten en informatie over de vereniging.
Ook het actuele wedstrijdschema en de uitslagen van alle teams kunt u hier vinden.

douches

Helaas zijn ivm legionella de douches in
sporthal de Hege Fiif tijdelijk buiten gebruik.

Neem je eigen water mee naar de
training en de wedstrijd!

coronamaatregelen sporthal Hege Fiif

Graag informeren we jullie via dit bericht over de coronamaatregelen die gelden voor onze club en Sporthal.

•  Heb je klachten, blijft thuis en laat je zo snel mogelijk testen via de GGD;
  •  Vermijd drukte;
  •  Was vaak je handen;
  •  Schud geen handen;
  •  Ga direct naar huis wanneer tijdens het sporten klachten ontstaan zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts of plotseling verlies van reuk of smaak.
  • De trainer heeft de bevoegdheid en verantwoordelijkheid om spelers naar huis te sturen bij (vermoeden van) klachten.
  • Vermijd fysiek contact dat niet noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij het juichen bij een overwinningspunt of een wissel.
  •  Volg de aanwijzingen in de zaal en de adviezen van de beheerder;
    •  Desinfecteer je handen bij binnenkomst en vertrek;
    •  Ouders mogen niet mee in de kleedkamer.
  • Kom je uit een oranje gebied, volg dan de adviezen op om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan en kom dan ook niet naar de volleybal trainingen/wedstrijden.
Tijdens de trainingen en de wedstrijden hoeven jullie je op het tveld niet aan de 1,5-meterregel te houden. Buiten het tveld geldt voor iedereen van 12 jaar en ouder dat de 1,5-meterregel zoveel mogelijk moet worden gerespecteerd, behalve voor 12-18-jarigen onderling. We vertrouwen erop dat jullie dit ook doen en dat jullie elkaar erop aanspreken, als de aandacht voor de 1,5-meterregel even verzwakt.
De kleedkamers zullen weer open zijn, maar gezien de situatie willen we jullie vragen daar zo weinig mogelijk gebruik van te maken. Kom zoveel mogelijk al omgekleed naar de sporthal en douche zoveel mogelijk thuis. Mocht je in de sporthal locatie-gerelateerde coronavragen hebben, richt je dan tot de beheerder. Deze is vanuit de gemeente de coronaverantwoordelijke op locatie.
Bij wedstrijden willen we graag dat je met je team op de tribune wacht tot jouw veld vrij is. Op de tribune is voldoende ruimte en daarmee voorkomen we drukte in de zaal voor de kleedkamers. Mocht het bij trainingen druk worden voor de kleedkamers, dan verzoeken we jullie ook op de tribune te wachten tot er ruimte is in de zaal.

Voor wat betreft de CMV trainingen willen we ouders vragen zich ook aan de corona-maatregelen te houden. Ouders die tijdens de training in de hal willen blijven, vragen wij om plaats te nemen op de tribune en zich ook daar te houden aan de 1,5-meterregel.

Voel je je verkouden of heb je koorts, blijf dan zeker thuis en laat je testen op het coronavirus. Mocht je besmet zijn met het coronavirus laat het dan even weten aan iemand van het bestuur  Laat het ook je trainer en team even weten.

We hopen op een mooi volleybalseizoen. Bij veranderingen in de situatie zullen we jullie uiteraard op de hoogte houden. Heb je naar aanleiding van deze informatie vragen, stel deze aan het bestuur.

De Nevobo verwacht per 1 september een eigen (aanvullend) protocol voor de zaalcompetitie te delen, waarin alle richtlijnen rondom wedstrijden worden weergegeven.
Klik hier voor de brief vanuit de gemeente inzake het gebruik van sportaccommodaties binnen de gemeente T-diel.

nieuwsbrief 1 seizoen 2020/21

De 1e nieuwsbrief met daarin allerlei belangrijke en nuttige informatie over het nieuwe seizoen is per mail naar alle leden gestuurd.

Als je deze mail niet hebt ontvangen kijk in je spambox of de mail daarin is terechtgekomen.of laat anders een berichtje achter op het contactformulier.

Corona maatregelen VCH

Alle trainingen t/m 31 maart afgelast ingaande 12 maart 2020!!

Naar aanleiding van het besluit van de Nevobo om alle wedstrijden voor de rest van de maand af te lasten, heeft het bestuur besloten om ALLE trainingen per direct af te lasten. Wij zullen als bestuur de ontwikkelingen de komende weken nauwlettend volgen en eventueel ons besluit aanpassen.

klik op onderstaande link voor meer informatie vanuit de Nevobo

css.php